2013. december 4., szerda

Mindenki engem akar!:-)

Hétfőn kezdődött. Egy számomra ismeretlen 20-as számon hívott, egy némiképp elfogódott férfiember. Hogy ő a hirdetésre jelentkezne. Sajnálom, én semmilyen hirdetést nem adtam fel, téves a szám, viszonthallásra.  Tegnap ketten érdeklődtek a hirdetés miatt. Tévedés lesz, nem én adtam fel. Ma délelőtt két nem fogadott hívásom volt, amíg egy megbeszélésen ültem. Hívom az egyiket, Részeg Szamár vagyok, keresni méltóztatott. Szimpatikus, telt bariton közli, hogy a hirdetés miatt. Jajistenem mondom,  valószínű, hogy elüthetett egy számot meglepő, hogy milyen gyakran  fordul ez elő mostanság. Nem ütött ő el semmit, mondja határozottan a bariton, majd megismétli az általa hívott számot. Semmi kétség -  az enyém. De hát én nem adtam fel semmiféle hirdetést, egyáltalán milyen hirdetésről van szó?  Hát… öööö… egy speciális hirdetésről…  Csak nem…? DE! Magányos ifjú hölgy egy kis szerelmet kínál, cserébe minden megoldás érdekli.  Egy percig megkísért a gondolat, hogy megkérdezem: a bariton tulajdonosa milyen megoldást kínálna, ha én lennék a hirdető, de elvetem. Kedélyes búcsút veszünk egymástól. Kisvártatva újra csöng a telefonom… másik hang, de ő is a hirdetésre… nem én vagyok, a szerelmet kínáló hölgy nyilván elgépelte a telefonszámát és pont az enyémre, hogy a mamája ne sirassa! Legalább azt megtudom a csalódott klienstől, hogy a hirdetést az aprod.hu –n adták fel. Húsz perc múlva újabb telefon, bátortalan ifjú hangja. Már profi vagyok:
-          Jó napot kívánok, Részeg Szamár vagyok, a hirdetés miatt?
-          Izé… ja!
-          Sajnálom, nem én adtam fel, a telefonszámot elütötték.
-          De ha már így… izé… akkor nem lehetne…
Máriám! Ahogy a hangját hallom, lehet úgy maximum húsz éves. Én meg… én meg, Teremtőm de szeretnék még egyszer dupla annyi idős, mint ő! Vagy mégse? Mindegy, mondom neki, hogy a szándék teljes hiányán kívül itt van ugye még az a tény, hogy a legfinomabban fogalmazva is az anyja lehetnék. A válasz megdöbbent.
-          Izé… attól még… én nem vagyok válogatós…

De én igen, zúzom szét egy ifjonc elnagyolt szex álmát, és már fogalmazom is a közleményt, amit a facebookon teszek közzé. Valahogy így: Kedves Barátaim! Ha fejből tudjátok a telefonszámomat és találkoztatok vele egy szexhirdetésben az aprod.hu-n mindenre esküszöm, ami szent, hogy nem én adtam fel! Kedves Ismeretlen Ifjú Hölgy! Ne aggódj, semmi baj nincs a csáberőddel. Az ok, ami miatt pityeregve ülsz néma mobilod mellett az, hogy nem voltál képes a telefonszámodat rendesen beírni a hirdetésedbe. Máskor légy figyelmesebb és ne csüggedj, van kereslet! 

4 megjegyzés:

  1. Jaj, szegény Szamár barátom! Nem gyanakszol valami jóakaródra? Áh, csak én vagyok rosszhiszemű, bocs. :-)

    VálaszTörlés
  2. kérlek, jelölj már be fb-on :)

    VálaszTörlés