2013. augusztus 10., szombat

A Rendben Lévő Szexuális Élet - Első alapvetés

Hősi múltam egy csekély részében egészségügyi intézményekben dolgoztam. Az egyikben volt egy zordonbordon adjunktus. Bármilyen apróság ki tudta hozni a sodrából, azonnal emelte a hangját, hogy a világnak tudomása legyen róla, valami nincs rendben. Így történt ez az egyik nagyon nagy vizit közben is, amelyet az intézményvezető professzor tisztelt meg jelenlétével. Ő a következő kérdéssel vágta el a sakálüvöltést:
   - Mondd Bélám, volt neked ma reggel kellő mennyiségű, lágy székleted? -
    - I...iiiiigen... - habogta zavarodottan az adjunktus.
    - Akkor miért ordítasz? - 

               Manapság fel sem merülne - egyenetlen magatartás esetén - a kellő mennyiségű, lágy széklet kérdése, mint ok. Egyetlen feltevés törne gejzírként a felszínre: az adjunktus urat nem engedte be a felesége, barátnője, Mucika a II-es Belgyógyról (nem kívánt rész törlendő) az intímszférájába, vagy beengedte, de valahogy nem jött az ihlet. Azaz: adjunktus úrnak NINCS RENDBEN A SZEXUÁLIS ÉLETE.
                                        És ennyi!
           Ideges vagy? Szomorkodsz? Türelmetlenkedsz? Ellenvéleményed van? Biztos azért, mert nincs rendben a szexuális életed. Jobb vagy? Okosabb? Eredményesebb? Tehetségesebb? Azért van időd teljesíteni, mert tutibiztos, hogy nincs rendben a szexuális életed!
            Ahhoz, hogy rendben legyen,  feltétlenül szükséges, hogy LEGYEN! Kukkantsunk be akkor a pocsolyaszérűi tanyavilág egyik eldugott ki tanyájába, ahol Lajos él, egyedül, de azért ne keseredjünk el. Lajosnak ugyanis van szexuális élete. Van bizony évek óta, harmonikus, kiegyensúlyozott, Rozikával, aki páratlan a maga nemében.  Soha nem elégedetlenkedik Lajos férfiúi teljesítményével, nem minősít, nem követel mohón egyre többet, s az aktus után beéri pár marék illatos fűvel, darabka káposztatorzsával, de, ha azt sem kap, beletörődően élelmet keres magának. Mint a kecskék általában... Vagy ott van Vera a XIII. kerületből, aki ha csak meglát egy deli kígyóuborkát, már szaporábban szedi a lélegzetet. Ujjait minden alkalommal úgy futtatja végig a zöldségespult uborkaszekcióján, mint annak idején Putifárné, József zsenge ártatlan testén. /Pletykák szerint egyszer Vera és az aktuális uborka úgy egymásra gerjedtek, hogy már a liftben egymáséi lettek . Özvegy Fékei Elemérné lakótársnőt, úgy is, mint a másodikon beszálló gyanútlan szemtanút azóta is idegrángás fogja el, ahányszor meglát egy tál uborkasalátát.../ Aztán említhetnénk Árpit a gumiköténnyel, Klárát a merőkanállal, Marcit a búvármaszkkal, Beát a nyugággyal.... tehát VAN szexuális életük.  Benne az összes szükséges elemmel: vonzalom, fellobbanó vágy, a választás lehetősége, maga az AKTUS, majd a kielégülés.  Szóval ha bármelyikőjüket megkérdeznék arról, rendben van-e a szexuális életük - összességében, részletezés nélkül - öntudatos igennel válaszolnának. 
        Mint látható nem is olyan egyszerű eldönteni, kinek van rendben a szexuális élete, és kinek nincs. Második alapvetésemben tovább boncolgatom a témát, kényességére való tekintettel a legélesebb szikével. Hamarosan, hamarosan...
        
                                    
            
           

6 megjegyzés:

  1. Jó dologra érdemes várni (egy kicsit) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem én a célzást, de még konzultálok Lux Elvirával...Nemis!:-))

      Törlés
  2. Szép napot!
    Elmélyülten olvasom itt a sorokat. Igazi uborkaszezonhoz illő téma. Amint végig olvastam ezt a bejegyzést egy Bujtor István által idézett mondás jutott eszembe egy vele készült riportból. Valami hasonló témáról volt szó mint itt, amikor is Bánhidi Laci bácsitól akartak néhány gondolatot kicsikarni.
    Erre ő így szólalt meg a maga komótosságával:
    "Akinek nincs baja az emésztéssel az nem beszél a szarásról."

    Komfortzónák változhatnak, ahol változhat az emésztés is. Kellő tudatossággal erre is fel lehet készülni.

    VálaszTörlés
  3. Tibor, ez nem szép, hogy Te is előre lövöd a poént...:-)) Azt viszont vitatnám, hogy uborkaszezonhoz illő téma. Inkább aszezonális...

    VálaszTörlés
  4. Bocsánat, de nem lőttem. Csak a szikét helyeztem biztonságba, használaton kívül.:-) Elvégre a XXI-ik században élünk, alkalmazzuk korunk technikai vívmányát a lézert.
    Juhtenyésztői olvasat szerint lehet aszezonális, de nekem uborka jut eszembe a burgenlandi kitakart üvegházak látványa alapján.:-)

    VálaszTörlés