2013. szeptember 12., csütörtök

A Rendben Lévő Szexuális Élet - Negyedik alapvetés


A hosszú szünetet magyarázván mondhatnám azt, hogy bocsika, de rendbe kellett hoznom a szexuális életemet, ám ez olcsó poén lenne, nemdebár?:-) Aztán védekezhetnék azzal is, hogy így nem ér, ha nyájas olvasóim menetközben különféle, brilliáns ötlekkel állnak elő, amelyekkel magam kívántam volna kirukkolni, de ez sem teljesen igaz. Bár arany volt minden szavuk, s igen elmés válaszokat adtak az előző postban feltett kardinális kérdésre, miszerint miért foglalkoznak emberek tömegei azzal, hogy a másiknak rendben van-e a szexuális élete, vagy sem? Még mielőtt  kivágnám a saját rezemet, nézzük még egyszer az okokat:

1. A szexuális életet kémlelő valamiért bántani akarja a célszemély/eke/t. Nagyon. Lealázó módon.
2. Büntetlenül akar bántani. Ezért nem mondja, hogy tolvaj, sikkasztó, utcai rabló, diplomahamisító... stb, stb. Mert az hivatalos rágalmazás, becsületsértés. Perelni lehet érte, bizonyítani az ellenkezőjét. De hallottunk már olyat, vagy valaki azért perelt, mert másvalaki azt állította róla, hogy őt nem... illetve ő nem...?
3. Tudja, hogy a védekezés szinte lehetetlen. A bizonyítás is. Ha csak a nemileg öntudatos "vádlott" nem szervez széleskörű utcai bemutatót a teljeskörű nyilvánosság bevonásával annak bizonyítására, hogy őt nagyon is...hogy ő nagyon is...

Szóval itt van ez a remek, gennyesmocskos kis eszköz arra, hogy ha valakin más fogás nem találtatik, lesújtsanak vele. NEM DUG! Se pro, se kontra! Nyehehe...! Még mielőtt rátérnénk arra, hogy - ha ne adj' Isten - ez az iszonyat igaz lenne, akkor mi van /?!/, beszéljünk egy kicsit arról, mely nemhez tartozókra ütik rá gyakrabban ezt a miazmás kipárolgású, förtelmes bélyeget?

A női nemhez tartozókra.

Nyugi,  nem vagyok elfogult a bájosabbik nem irányában, de valamiért a hölgyek koszorúja kapja jórészt az övön aluli ütést. És többnyire* férfiaktól. Méghozzá - ahogy én hívom őket - a 0. típusú férfiaktól. Olyanoktól, akik akár külsejüket, akár belsejüket illetően komoly kihívásokkal küzdenek, ezt ellensúlyozandó orbitálisan felülértékelik magukat. Ha pedig az ellenkező nem bármely, kiszemelt tagja nem ájul el fejedelmi énjüktől, kész az ítélet: Nincs Rendben A Szexuális Élete! Csak nem ilyen finoman fogalmaznak. Egyszerűbben köll ezt, úgy, hogy csattanjon, szóval a lealázandó nő egyszerűen csak *aszatlan *icsa. 

Hát ja. A stílus maga az ember... 

A dolog akkor a legkönnyebb, ha a büntetendő nő dokumentáltan egyedülálló. Azaz nincs férje, nem él együtt senkivel, vagy elvált, ne adj' Isten megözvegyült, és még nem ment újra férjhez. Ilyenkor a billogozóban fel sem merül, hogy attól még ugye... nincs hivatalos pasi, háháááá, *aszatlan *picsa, punktum! Nekem ilyenkor jut eszembe, hogy milyen nagy Isten állatkertje, és milyen alacsony a kerítés! (Már csak azért is ugye, mert az, hogy valaki nem egyedülálló, még nem jelent automatikus garanciát arra, hogy a szexuális élete olyan rendben van, mint a pinty, de erről majd a következő alapvetésben....)

Fentebb írtam ezt: "valamiért a hölgyek koszorúja kapja többnyire az övön aluli ütést. És többnyire* férfiaktól." Most megmagyaráznám a csillagot. Mert az áldás többnyire tényleg a férfiaktól érkezik, de bizony hölgyektől is. Rossz osztályzatot adott a gyereknek a tanítónéni? Biztos nincs, aki megdugja... Türelmetlen a pénztárosnő? Mert egy *aszatlan *icsa...

Ejnye Hölgyeim!? Már akit illet...:-)

/Utolsó alapvetésünk következik/


7 megjegyzés:

  1. Miután itt a blogvilágban velem is előfordult, hogy mikor nem maradt érv az érveimmel szemben, előkerült ez a csodás ultima ratio, hát nyugodtam mondhatom, érintettségem okán kérek szót. Végre elmondhatom, mit is gondoltam akkor, amikor a művelt és kifinomult urak és hölgyek a fejemhez vágták ezt az érvet, amitől megszégyenülten kellett volna világgá bujdosnom. Akkor azt kérdeztem magamban és magamtól: vajon mit gondolhat az, aki így fogalmaz, a saját kapcsolatairól. Mert nem azt mondja: magányos vagy, azért megkeseredett, hisz nem áll melletted társ. Nem. Te attól leszel kiegyensúlyozott, hogy (fogalmazzunk finomabban) megdugnak. Nem attól, hogy van kivel szeretkezned, nem attól, hogy szeretsz és viszontszeretnek, hanem, hogy megdugnak. Akkor lépjünk egy kicsit tovább! Mit gondol, az így vélekedő pasas magáról? Hogy ő egy szükségtelen dísz, ama bizonyos szerv végén? Mert a – fentiek alapján - nőből az „csinál a bőrében magát jól érző embert” nem a férfi.

    Utóirat: nincs az az ember, aki miatt jól érezhetném magam a bőrömben, ha nélküle nem érzem így. A legtöbb, mi adható, hogy vele még jobb.

    VálaszTörlés
  2. "miért foglalkoznak emberek tömegei azzal, hogy a másiknak rendben van-e a szexuális élete, vagy sem?"
    A felsorolt sorszámozott okok miatt (sem) is nem fordulnak az emberek a párkapcsolatok tanulmányozását hivatásosan végző tanácsadóhoz. Ez egy sajátos alapvetés.
    No, de maradok csendben várom a rezet, aminek a végén nem a rézfarkú bagoly leledzik. :-)

    VálaszTörlés
  3. Kicsike, apró kérdés: ugye a következő bejegyzésre nem kell majd egy hónapot várni? Azért mert ritkán írok, nem vagyok követendő példa...

    VálaszTörlés
  4. Hosszú tanácsa szerint *szemöldök összevon, szigorúan néz*

    VálaszTörlés
  5. Helló, üdvözlet mindenkinek itt vagyok, hogy tájékoztatni arról, hogy Mrs. Helena Charity Home ki itt, hogy mindenféle pénzügyi támogatás minden egyes nem számít a feltétele a pénzügyi helyzet, az alábbiakban a fajta kölcsön, köszönöm.

    Ajánljuk a következő típusú hitelek
    Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
    Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
    Konszolidációs hitelt -Alacsony Le vagy Zero Pénz Finanszírozási Program Elérhető

    ELSŐ információsiroda van szükség:

    Teljes név:
    Ország / Állam:
    Helyszín:
    Kor:
    Telefonos elérhetőségek:
    Szükséges összeg:
    Hitel Időtartam:
    Célja Hitel:
    Köszönet és Isten áldja.
    Kapcsolattartó email: mrshelenacharityhome@hotmail.com

    VálaszTörlés
  6. Helló, üdvözlet mindenkinek itt vagyok, hogy tájékoztatni arról, hogy Mrs. Helena Charity Home ki itt, hogy mindenféle pénzügyi támogatás minden egyes nem számít a feltétele a pénzügyi helyzet, az alábbiakban a fajta kölcsön, köszönöm.

    Ajánljuk a következő típusú hitelek
    Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
    Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
    Konszolidációs hitelt -Alacsony Le vagy Zero Pénz Finanszírozási Program Elérhető

    ELSŐ információsiroda van szükség:

    Teljes név:
    Ország / Állam:
    Helyszín:
    Kor:
    Telefonos elérhetőségek:
    Szükséges összeg:
    Hitel Időtartam:
    Célja Hitel:
    Köszönet és Isten áldja.
    Kapcsolattartó email: mrshelenacharityhome@hotmail.com

    VálaszTörlés