2013. január 3., csütörtök

Ilyen az élet mostanság minálunk!:-)

Minden leendő gazdának van egy előzetes elképzelése arról, hogy jövendő kutyája hogyan fog viselkedni, miként élnek majd együtt. Kijelenthetem, nekünk nem voltak különösebben speciális elképzeléseink, pár dolog kivételével. Például úgy képzeltük, hogy a kicsi kutyánknak alkotott, pihepuha fekhelyen ő édesdeden aludni fog. Aludt is, így, ahogy a képen látható.

Egyszer.

EGYETLEN EGYSZER!!


Nem azért, hogy a mi kutyánk, de ebet én még ilyen bizarr helyeken aludni nem láttam! Bizonyítékaim is vannak rá. Tessék! Flekk alszik, a fürdőszobában a lavórt, mosógépcsövet szerelmesen átölelve, vagy a mosdó alatt, miután kicsit átrendezte a környezetet...

 
 


Alszik néha a nappaliban lévő márványlapos polc alsó fokán, félig állva.

Mielőtt a következő képeket nyilvánosságra hozom, intimitásba kell merülnünk. Konkrétan házunk legkisebb helyiségéről a konyháról a toalettről szeretnék beszélni. Bizonyos okokból (jobb hely nem jutott eszünkbe)  itt tartjuk a takarítószereket, eszközöket, és a létrát. Őszintén szólva, még legjobb barátaink sem tudták eldönteni, hogyan fogják fel a helyzetet: a takarítószekrényben van nálunk az illemhely, vagy az illemhelyet láttatjuk takarítószekrénynek, valamiféle bohém indittatásból. Egy ízben a felmosóvödör tartalmát ürítettem éppen a kagylóba, amikor csörgött a mobilom. Az ajtót - eléggé meggondolatlanul - résnyire nyitva hagytam siettemben. Mire visszatértem a következő látvány fogadott:

Mindenki láthatja, hogy még mielőtt az eb mély álomba merült, átrendezte a terepet, hogy a legjóízűbben szendereghessen. Jobb mancs a kihuzigált partvison, tarkó a szemétlapáton megtámasztva, s hogy ne csússzon WC-kefével kiékelve.
Apropó WC-kefe!
Ez az alkalom elég volt Flekknek arra, hogy olthatatlan szerelemre lobbanjon, immáron a WC-kefe iránt. Képes volt órákig szűkölni a toalettajtó előtt, hogy engedjem be érte. Így esett, hogy karácsonyra egy gyönyörű, hófehér WC-kefét kapott, amit azóta is imád.
S, ha már a karácsonyt említettem, zárjuk a "Hol mindenhol alszik Flekk, a fekhelyén kívül?" felsorolást egy idilli képpel, mert természetesen a karácsonyfa alatt is aludt.
Ezt kivételesen mindketten igen helyénvalónak találtuk, hiszen ő volt a mi 2012-es karácsonyi ajándékunk. Az egyik legszebb egész eddigi életünkben!:-))


4 megjegyzés:

  1. Hm...
    Érdekes ez a kiskutya.
    De azért lécci vigyázzatok, nehogy a fejetekre nőjön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Raven, tökéletesen igazad van! Ilyenkor lehet elrontani a dolgot, mert hát kiskutya, olyan édesen rosszalkodik. Neveljük is, rendesen, csak arról nem lehet hatásvadász fotókat közzétenni.:-))

      Törlés
  2. Mit is kívánhatnék? Csak így tovább, s jövök mosolyogni - mert mosolyogni jó :)

    VálaszTörlés